Bingocams WK 2014 Brazilie actie!

Het WK 2014 komt eraan en bij Bingocams pakken we dan ook groots uit met een WK prijzenpakket van €13.000 incl. goodiebags en jackpots. Net als de rest van Nederland kleurt Bingocams steeds meer oranje en gaan we mee in de gekte van ons Oranje.

In de maand Mei en Juni zijn er mooie prijzen te winnen.

Oranje Goodiebags
Vanaf 19 mei geven we elke dag 3 goodiebags weg, zodat je goed voorbereid het WK kan volgens en Oranje kan steunen. Op 30 mei spelen we voor de jackpot winnaars een finale ronde met als prijs een 40′ LCD Flatscreen.

Live Win Moment competitie
Op de speeldagen van het Nederlands elftal kan je met je Live Win Moment cash prijzen winnen + een Goodie bag en is er een speciale Jackpot toernooi van 5x €250 cash.

Win een trip naar Rio
In samenwerking met onze partner Microgaming kan je een reis winnen naar Rio en de WK finale bijwonen in het bekende Macarena stadion! Dit is incl. vlucht en een 7 daags verblijf in een hotel aan de Copacabana. Om in aanmerking te komen dien je geld in te zetten op Football Star Slot en voor elke €25 die je inzet ontvang je een ticket die kans maakt op deze fantastische reis. De winnaars worden getrokken uit alle Microgaming partners.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *